čtvrtek 30. dubna 2020

Zdravím z chaty

Víc než pár fotek jednoruč s Heďou nezvládnu :-) I fotky jsou focené mobilem jednou rukou - ve druhé držím Heďu, tak netuším, co z toho bude...

Muž šel zapálit oheň, já jdu chystat spekacky. Pokud dnes palite čarodějnici nebo jdete grilovat, přeji, ať se večer vydaří.

Romča









3 komentáře:

  1. Moc hezké fotky i tak vyšly Romčo :-). U nás mladý nový šeřík má pár prvních květů, tak asi stříhat do vázy nebudu, možná jednu větvičku. Barvínek již také má pár květů a Zákula ještě u nás nekvete.
    Měj krásné dny.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali, já ten šeřík trhala z hloubi keře, s jeho trháním mám dost velký vnitřní problém, šeřík mám holt nejradši v zahradě. Ale když on tu chatu celou taaak nádherně provoněl! Doma nám ještě nekvete, pokvete poprvé a chystají se na něm dva hrozny květů, tak se na ně moc těším. A zákula se to jmenuje - jéje, já se nahledala :-) A znám to, jasně že ... Ale nevzpomněla bych si ... děkuju :-)

      Vymazat
  2. Pěkný den,
    Krásné fotky i jednoruč. 😉
    Líbí se mi ty různobarevné šeříky kolem! 👍
    Hezké jarní dny, Peťka 😉

    OdpovědětVymazat

Když vám život rozdá karty

... nezbývá, než s nimi hrát. Ať už jsou jakékoli. Hodně věcí ve svém životě ovlivníme sami - svým přístupem, svým konáním, svým náhledem na...