středa 19. února 2020

Nápady a plány



V hlavě toho mám tolik, co bych ráda zrealizovala... Asi jako každý, kdo zařizuje dům. Po dobu mateřské bude rodinný rozpočet dost napnutý, tak se výhledově budu muset spokojit s DIY projekty. Nápadů je hromada. Teď jen najít čas a poshromáždět a pokoupit potřebný materiál. Nejprve je ale třeba "zatočit" s hromadou věcí, co se stále kupí v krabicích od stěhování. Teď jsou v naší garáži sestěhované dvě domácnosti a je to chaos nad chaos. Spousta věcí je fajn a prima a ze sekce "to se hodí", jenže dům není nafukovací a věcí bych tu ideálně chtěla mít minimum. Něco postupně ukládám do velké Ikea tašky, která teď tvoří oddělení "na chatu", jenže jestli o domě platí, že není nafukovací, o chatě to platí asi tak desetinásob :-) Nejsem skladovač oblečení, vlastně mi móda byla vždycky tak nějak "putna" a většinu mých věcí tvoří to, čeho se kdo zbavil. Ale třeba na nádobí a kuchyňské pomůcky jsem jako každodenní kuchto-pekař zatížená. A že to je krámů ... Ony obyčejné hrnce a kastroly a pekáče a plechy a zapékací misky a forma na bábovku a formy na dort a na koláč a struhadlo a váleček na těsto a mlýnek na maso ... Prostě nezbytnosti a místa v kuchyni to zabere raz dva.


Takže tady je pár pinterestových obrázků nenáročných věcí, do jejichž výroby bych se ráda (výhledově -  rozuměj "prostě někdy") :-) pustila:









Žádné komentáře:

Okomentovat

Když vám život rozdá karty

... nezbývá, než s nimi hrát. Ať už jsou jakékoli. Hodně věcí ve svém životě ovlivníme sami - svým přístupem, svým konáním, svým náhledem na...