úterý 7. května 2019

Práce na fotoalbu


Vrhla jsem se do něčeho, co odkládám dva roky. Není čas, není čas. Klasika a zároveň fakt, se kterým se snažím něco ve svém životě udělat. Už před časem jsme si s dětmi nadělili k Ježíšku tři pakly krásných potištěných kartonových čtvrtek. Kupovala jsem je v Kiku a vyšly na 79 Kč za balík. Čtvrtky jsou barevné a potištěné jen z jedné strany, druhá strana je bílá. Fotky mám vyvolané už také nějaký ten pátek. Takže teď se snažím jedno i druhé nějak spojit a zkompletovat. Rozhodně si má tvorba neklade nějaké scrapbookové ambice, tudíž se omlouvám všem, kdo tomuto případnému koníčku holdují. To bych asi tu obálku fotografií zpracovávala půl století :-) Obrázky k dozdobení si kreslím centropenem na klasický kancelářský papír. Materiál je vyfocen v posteli, protože vzhledem k tomu, že mám v maximální možné míře ležet a snažím se být vůči svému miminku zodpovědná, tvořím většinu dne v posteli.













2 komentáře:

  1. Romi, jsi šikulka! Líbí se mi, jak jsi fotoalbum vytvořila. Já neumím malovat, proto raději "vyrábím" fotoknihy. Je to i fajn dárek.:-)
    Všimla jsem si nadpisu Moravský kras. Letos se tam chystáme na dovolenou. Máš nějaké tipy na výlety?
    Ema

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Emi, děkuji :-) Já jsem holky brala vysloveně cíleně na Macochu a do Sloupsko-šošůvských jeskyní. Teď jsem ale nedaleko vyženila novou rodinu, tak doufám, že jen co Heďa povyroste, že okolí projedeme více :-) My se letos chystáme ke Štramberku a Kopřivnici. Uvidíme, jestli to vyjde, raději nic definitivně neplánuji, vše teď závisí na Hedvičině stavu.

      Vymazat

Když vám život rozdá karty

... nezbývá, než s nimi hrát. Ať už jsou jakékoli. Hodně věcí ve svém životě ovlivníme sami - svým přístupem, svým konáním, svým náhledem na...